Commissies

Een overzicht van onze commissies

Activiteitencommissie
De activiteitencommissie bestaat uit de volgende personen:

Cynthia Lekkerkerker, Kimberley Gaikhorst,  Joël van der Wel.

De activiteitencommissie organiseert het hele jaar door verschillende activiteiten. Dit varieert van sportieve activiteiten tot gezellige busuitjes. Zo kun je denken aan karten en skiën maar ook aan raften, abseilen of zelfs skydiven.

Mocht je zelf een leuke activiteit in gedachten hebben of wil je helpen met het organiseren van activiteiten, laat dit dan vooral weten via email: activiteiten@pjguzuidwestutrecht.nl


Pulling commissie
De PJGU Pulling commissie bestaat uit de volgende personen:

Pieter Verweij, Jan Kreuger, Janwillem Doornenbal, Corné Lekkerkerker, Jacolien Hoogendoorn, Arie Plomp, Mirjam Plomp, Renske Verweij en Jiska van der Wel.

Sinds 2001 organiseert PJGU Zuid-West Utrecht een traktorpullingwedstrijd in Montfoort. In de afgelopen jaren is dit evenement uitgegroeid tot een bekend familiefestijn in de regio. Ook probeert de commissie ieder jaar een leuke demo neer te zetten. Zo is er een westernshow, leopadtank en een monstertruck geweest. Op het afsluitende tentfeest hebben onder andere de bands BZB, de Kast, Jovink en Dirty Daddies opgetreden. Dit evenement wordt mogelijk gemaakt door de vele regiorijders, sponsoren en vrijwilligers.

E-mailadres: pjgupullingmontfoort@gmail.com


Feestcommissie

Bestaande uit: Koos van der Wind, Joël van der Wel, Corne de Regt, Thijs Verweij, Jochem Floor en Arie Plomp

Wij als commissie organiseren 1x per jaar een tentfeest en een schuurfeest. Een feest waar een leuke band optreed afgewisseld met een goede dj. Wij organiseren dit feest met als doel geld binnen te halen voor onze vereniging, zodat we hiermee leuke activiteiten kunnen organiseren.

E-mailadres: feest@pjguzuidwestutrecht.nl


Toneelcommissie

Bestaand uit: Margriet Kamphof, Judith Lekkerkerker, Jochem Floor en Anne Bouwman .

Wat doen wij:
Wij houden ons bezig met het jaarlijkse PJGU toneelstuk. Dit houdt in: het zoeken van toneelstukken, het lezen van deze stukken en een geschikt stuk uitzoeken voor de uitvoering. Het werven van toneelspelers, het regelen van de oefenruimte, inplannen van oefenavonden etc. Kortom alles wat er bij “toneel” komt kijken!

E-mailadres: toneel@pjguzuidwestutrecht.nl

Agenda
Dinsdag 30 April
workshop pottenbakken
Zaterdag 11 Mei
Tentfeest 2024