Truck & Tractorpulling 2024

Elk tweede weekend van augustus organiseren wij de Truck en Tractor Pulling in Montfoort. Met elk jaar weer een spannend programma en als afsluiter van het weekend een tentfeest.

Truck & Tractorpulling Editie 2024

Op 9 en 10 augustus is het weer zover! Op vrijdagavond vanaf 19.30 uur start de wedstrijd van de Trucks en natuurlijk afsluitend vanaf 22.00 uur een tentfeest met dit jaar de Steam Sisters en Immer Hansi. Op zaterdag start de wedstrijd vanaf 14.00 uur, is er een...

Programma

vrijdag 9 augustus 2024

Terrein open:

18:00 UUR

Start wedstrijd:

19:30 UUR

Tentfeest:

22:00 UUR

VTN 8 ton Supersport top, VTN 8 ton Supersport promo, VTN 8,5 ton XL
zaterdag 10 augustus 2024

Terrein open:

13:00 UUR

Start wedstrijd:

14:00 UUR

Tentfeest:

22:00 UUR

Modifieds, Mini unlimiteds, Superstocks, Limited superstocks, Sport Trucks, Supersport 3.4 ton, Sport 4.5 ton, Standaard 4.5 ton, Standaard 5.5 ton, Standaard 7.0 ton, Standaard 9.0 ton, Standaard 11 Ton

Deelnemers

Elk jaar is (meestal de eerste week van april) Is het mogelijk om via de vebsite van Ntto / TRS jezelf in te schijven voor de wedstrijd standaard klasses. Let op! Als je lid bent van onze vereniging krijg je voorrang tenzij je een Donateur bent (ouder dan 30 jaar), dan is er geen voorrangregelement. Regio heeft ook voorrang bij het inschrijven.
De inschrijving is reeds gesloten.

Feestjeeee

Afsluiting tentfeest

Elke wedstrijd sluiten we af met een aansluitend tentfeest, vanaf ca. 22.00 uur zal de muziek losbarsten. Met dit jaar op de vrijdag avond: Steam Sisters en Immer Hansi. Zaterdag avond wordt de tent op zijn kop gezet door: Dik en Gezellig als openings act, de Band Baby blue en tussendoor komt Marco Schuitmaker langs!

Voor de kleintjes

De Kinderarena

Op de zaterdag wordt er ook aan de kleintjes gedacht, Zo hebben we een Kinderarena waar de kinders zich heerlijk kunnen vermaken! Dit jaar met bijvoorbeeld een kinderboerderij, springkussens en heel veel meer. De Kinderarena bevindt zich naast de grote tent aan de achterkant van ons terrein. Het is mogelijk dat er bij de speeltoestellen begeleiding staat. Houd er rekening mee dat dit niet altijd mogelijk is en daarom zijn de speeltoestellen geheel op eigen risico. De kinderarena is open vanaf 14.00 tot ca. 17.00 uur.

Vrijwilliger worden?

Tijdens de Truck en Tractor pulling hebben wij heel veel hulp van onze vrijwilligers. Zonder deze hulp kunnen wij het weekend niet organiseren zoals deze nu is. In het weekend en tijdens het opbouwen en afbouwen hebben wij ca. 160 vrijwilligers die ons helpen! Wil jij ook komen helpen tijdens het evenement of met opbouwen en afbouwen? Laat het ons weten door contact op te nemen met:

Contact

Voor contact of vragen met betrekking tot de Tractor Pulling kun je ons bereiken via:

De PJGU Pulling Montfoort vindt plaats op onze vertrouwde
locatie M.A. Reinaldaweg 70 in Montfoort.

Koop je tickets online

Voorkom lang wachten aan de kassa. Koop je tickets nu online en ontvang je QR-code direct in je inbox.

VOLLEDIG PROGRAMMA

Op Vrijdagavond zal vanaf 19.30 uur weer de truck wedstrijd losbasten! Met dit jaar de volgende klasses op het programma VTN 8 ton Supersport top, VTN 8 ton Supersport promo, VTN 8,5 ton XL. Dit wil je uiteraard niet missen! Afsluitend aan deze wedstrijd zal de feest tent vanaf ca. 22.00 uur openen met dit jaar de Steam sisters op het podium en tussendoor zal Immer Hansi het podium onveilig maken!

Op Zaterdag beginnen we vanaf 14.00 en rijden er ook dit jaar weer diverse klasses. Niet te missen op de zaterdag zijn de standaard klasses welke gereden worden door tractoren die gebruikt worden voor en door loon- en agrarische bedrijven. Dit zijn de tractoren uit de regio en aan deze tractoren mag maar weinig aan aangepast worden, hoewel ze natuurlijk wel moeten voldoen aan de reglementen op het gebied van veiligheid. Het maximum toerental is 2700 toeren per minuut en er geldt bovendien een vermogenslimiet. De banden mogen niet bewerkt zijn om zo meer tractie te kunnen generen. De standaardklasse wordt gereden in de gewichtsklassen 4,5; 5,5; 7,0; 9,0 en 11,0 ton. Tijdens de tractorpulling in Montfoort wordt de 2,5 ton en 3.5 ton klasse niet gereden. Ook worden er diverse klasses gereden zoals de Modifieds of de Limited superstocks. Een vol programma waar weer hard gestreden gaat worden voor de eerste prijs!

Afsluitend aan het hele weekend zal het tentfeest starten rond 21.00 uur. Met dit jaar; Dik en Gezellig als openings act, de Band Baby blue en tussendoor komt Marco Schuitmaker langs!

vrijdag 9 augustus 2024

Terrein open:

18:00 UUR

Start wedstrijd:

19:30 UUR

Tentfeest:

22:00 UUR

VTN 8 ton Supersport top, VTN 8 ton Supersport promo, VTN 8,5 ton XL
zaterdag 10 augustus 2024

Terrein open:

13:00 UUR

Start wedstrijd:

14:00 UUR

Tentfeest:

21:00 UUR

Modifieds, Mini unlimiteds, Superstocks, Limited superstocks, Sport Trucks, Supersport 3.4 ton, Sport 4.5 ton, Standaard 4.5 ton, Standaard 5.5 ton, Standaard 7.0 ton, Standaard 9.0 ton, Standaard 11 Ton