Commissies

Het organiseren van de evenementen, activiteiten en toneelvoorstelling kost veel tijd en energie. Om deze taken te verdelen bestaat de vereniging uit vier commissies die ieder evenement en activiteit tot een succes proberen te maken

Activiteitencommissie

De activiteitencommissie zorgt ervoor dat we elk jaar weer allerlei gezellige activiteiten op de agenda hebben staan. We organiseren vaak rond de 9 activiteiten per jaar. Deze verschillen van actieve tot creatieve uitjes, en natuurlijk ons jaarlijkse busuitje en autopuzzelrit. Er zit dus voor iedereen wel iets bij, neem dus gauw een kijkje in onze agenda wat voor leuks er voor jou en je vrienden tussen zit.

De activiteitencommissie bestaat uit de volgende leden:

Pullingcommissie

De Pullingcommisie van de PJGU bestaat uit 10 leden welke jaarlijks de Truck en Tractorpulling organiseren. Wij zijn voor verschillende taken verantwoordelijk en dragen zorg op de juiste voorbereiding hiervan. Tijdens de wedstrijden en feesten zijn wij het aanspreekpunt voor de vrijwilligers en de bezoekers. Samen met de vrijwilligers zorgen wij elk jaar weer voor een succesvolle editie!

De pullingcommissie bestaat uit de volgende leden:

Feestcommissie

De feestcommissie van de PJGU bestaat uit 8 leden die jaarlijks een tentfeest en schuurfeest organiseren. Bij de feesten treedt altijd een leuke band op waarbij de muziek wordt afgewisseld met een goede DJ. Met de commissie bereiden we de feesten goed voor. De leden komen vervolgens als vrijwilliger helpen bij het opbouwen en gedurende de avond achter de bar. Zo maken we er iedere editie weer een gezellig feest van!
 
De feestcommissie bestaat uit de volgende leden:

Toneelcommissie

De toneelcommissie is verantwoordelijk voor het organiseren van het toneelstuk wat elk jaar door diverse leden wordt opgevoerd in het dorpshuis xxl in Benschop. Hoewel de uitvoering in januari is en er meestal vanaf september geoefend wordt. Zijn de commissie leden toch altijd druk met het uitzoeken van een stuk en het werven van spelers.

De toneelcommissie bestaatuit de volgende leden: