Een aantal jaar geleden is er tijdens het jubileumjaar besloten om twee tentfeesten te geven, zowel op de vrijdag al de zaterdag. Door het succes is dit inmiddels een vaste traditie geworden en zullen er ook in 2019 weer twee tentfeesten worden georganiseerd.

Vrijdag 9 Augustus 2019

Mooi Wark!

De band is opgericht in 1992 en bestaat nu uit Bert Koops (leadzang en gitaar), William Bossong (basgitaar), Arnold Kuik (gitaar) en Dennis Hendriks (drum).
Bij de optredens van Mooi Wark draait het vooral om improvisatie en interactie met het publiek, hierdoor is elk optreden anders. Het repertoire tijdens optredens bestaat vaak uit veel vrolijke nummers, meestal rock-‘n-roll.

Zaterdag 10 Augustus 2019

The euros

Verrassender, muzikaler en enthousiaster dan ooit tevoren: The Euros spelen de haringen uit de tent en komen er lachend mee weg. En gelachen wordt er! Naast een zondvloed aan hits zorgt dit powertrio met hun briljante interactie en knallende show voor steengoed vermaak. Betrap jezelf op het bespelen van de luchtgitaar, zing de longen uit je lijf, en geniet voor de verandering eens van een waanzinnig trio zonder schuldgevoel..!

wil je alvast in de stemming komen zie dan bovenstaand filmpje!

Party Animals

De Party Animals is een Nederlandse houseband die in de tweede helft van de jaren 90 een paar grote hits scoorde. In de jaren 90 produceerden de Party Animals voornamelijk happy hardcore, later verschoof dit naar hardcore house. Hun eerste single Have you ever been mellow gezongen door Suzanna Mangar, werd meteen een nummer 1-hit. Ook hun tweede ( goud) en derde (platina) single bereikten de nummer 1 positie in Nederland. De Party Animals veroverden ook andere landen. Aan het eind van de jaren 90 scoorden de Party Animals nog enkele grote hits. en nu dus alweer een tijdje terug en daarom staan ze dus op de zaterdag avond bij ons in de tent om het feest compleet te maken.

Vind hier de foto’s van 2018