Voor de foto’s van de tentfeesten 2018 ga naar: foto’s

 

 

Een aantal jaar geleden is er tijdens het jubileumjaar besloten om twee tentfeesten te geven, zowel op de vrijdag al de zaterdag. Door het succes is dit inmiddels een vaste traditie geworden en zullen er ook in 2018 weer twee tentfeesten worden georganiseerd.

Vrijdag 2018

THE DIRTY DADDIES
Met veel plezier en passie hebben The Dirty Daddies in de vijf jaar dat ze bestaan een torenhoge nieuwe standaard gezet in het feestcircuit. Het woord coverband is af van het stoffige imago en de wervelende show van de witte brigade blijkt vrijwel onmogelijk te evenaren. Met hun explosieve energie, ‘alles to the max’ instelling en 120 hits in 120 minuten aanpak zijn de zeven mannen geliefde gasten geworden in feesttenten, op festivals en in de clubs. The Dirty Daddies zorgen keer op keer voor een muzikaal orgasme waar dagenlang van moet worden bijgekomen.

Zaterdag 2018

Q-MUSIC THE PARTY
Een knalfeest wordt namelijk nóg vetter met de Q-dj’s. Enne… ben je fan van Het Foute Uur? Goed nieuws, want Het Foute Uur is een standaard onderdeel van The Party!

HET FEESTTEAM
De award  ‘de beste feestact van Nederland’ die al meerdere jaren aan hen is uitgereikt, bewijst dat de slogan ‘Een feest is pas een feest als het Feestteam is geweest‘ wordt waargemaakt.
Muziek is beleving, feest is beleving en entertainment een ware kunstvorm. Het Feestteam is de ultieme combinatie!