Elk jaar is het groot feest in de kinderarena op zaterdagmiddag!

De kinderarena is te vinden achter op het veld en ideaal voor de kinderen zodat hun daar lekker hun gang kunnen gaan! Voor 2019 zijn we weer flink aan het werk om het net zo groot en leuk te maken als vorig jaar.

In 2018 hadden we de enige echte bungee-trampoline. Een attractie voor de iets oudere kinderen, waar je aan een bungee-elastiek de mooiste stunts kunt laten zien. Naast de bungee-trampoline was er dit jaar ook een Rodeo surfboard. Houd je balans surfend op de hoge golven van het Rodeo Surfboard! Wie kan het langst blijven staan op het surfboard?

Natuurlijk mocht de stormbaan niet ontbreken. Kruip onder het net, vind je weg door de obstakels en kruiptunnels en knal voorbij de hangende ballen. Vlieg hierna door de ringen en probeer zo snel mogelijk door de muren heen te komen.

Voor de kleinere kinderen is er elk jaar een springkussen aanwezig.

Ook is er jaarlijks een kinderboerderij aanwezig zijn met verschillende dieren zoals een lamaatje, alpaca, ezel, pony, kalfje, biggetje, div. soorten schaapjes en geitjes, ganzen, eenden, kippen, grote en kleine konijntjes en twee duiven op de til.